top of page

Ingefærreker og mangospyd

Linda O.

Disse ingefærrekene og mangospydene vil helt sikkert bli prøvd og en sann favoritt.



Ingredienser

500gram reker, rå, skrelt og med haler avskåret

2 ss olivenolje

½ – 1 ts knuste rød pepperflak

Skall av en sitron

2 store fedd hvitløk

1 dråpe ingefærolje

3 dråper Sitronolje

3 toppende spiseskjeer med fersk, hakket koriander

Havsalt og pepper etter smak

2 mango



Dipp

2 dl kokosmelk eller kokosnøttkrem med full fett

Saft fra presset sitron

2 dråper Sitronolje

Salt og pepper etter smak


Bruksanvisning


Legg rå reker, olivenolje, knuste rød pepperflak, sitronskall, hvitløk, eteriske oljer, koriander og salt og pepper i en plastpose og rist blandingen til den er jevnt belagt. Mariner i 1–24 timer.

Merk: Legg trespydene i bløt i minst en time i vann før du griller.

Ha alle dipp-ingrediensene i en middels bolle og visp det sammen.

Merk: Dippen kan lages flere timer i forveien eller rett før du griller.

Skjær mango i biter.

Sett sammen spyd, marinerte reker og mango.

Legg spydene på en varm grill i to til tre minutter per side.

Tips: Snu bare spyden en gang for å lage grillmerker.

Legg spyd på et serveringsfat, ha en skål med dipp-kremen og pynt med fersk hakket koriander.

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


Kontakt oss
Følg oss på sosiale medier!

Facebook

  • Instagram

Instagram

Vi er ikke leger eller helsepersonell.

Vi påstår ikke at disse produktene kan helbrede eller lege.

Les derfor nøye igjennom informasjon om produktet du

benytter deg av.

 

Husk at all bruk av disse produktene skjer på eget ansvar.

Dette ansees som et kosttilskudd og skal ikke på noen

måte erstatte et sunt kosthold.

Er du i tvil om din helsetilstand, kontakt lege.

Om liv eller helse står på spill. Ring 113.

© 2025 Linda Olsrud 

bottom of page